H Rolls-Royce περικόπτει άλλες 300 διοικητικές θέσεις

Η εταιρία πρόκειται να περικόψει συνολικά ένα 20 με 25% των 2.000 διοικητικών της υπαλλήλων. Για το 2016 αναμένει μειωμένα κέρδη σε σχέση με προηγούμενες εκτιμήσεις της.

H Rolls-Royce περικόπτει άλλες 300 διοικητικές θέσεις

Η Rolls-Royce Holdings τόνισε ότι σχεδιάζει να εξαλείψει μέχρι και 300 ακόμη θέσεις από το διοικητικό προσωπικό, καθώς εντείνει τις προσπάθειες για μείωση στα κόστη εν μέσω μειούμενων κερδών το πρώτο τρίμηνο.

Η βρετανική εταιρία, η οποία είχε ήδη ανακοινώσει την εξάλειψη 200 θέσεων σε δύο φάσεις, βρίσκεται εν μέσω ενημέρωσης του εργατικού δυναμικού της για τα επόμενα βήματα και θα πάρει οριστική απόφαση για τον αριθμό των απολύσεων μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου.

Ο διευθύνων σύμβουλος Warren East ανέφερε σε συνέντευξή του ότι η εταιρία με έδρα το Λονδίνο θα περικόψει συνολικά ένα 20 με 25% των 2.000 διοικητικών του υπαλλήλων.

Ο CEO ανέφερε ότι τα κέρδη του 2016 θα είναι προς το δεύτερο εξάμηνο «λίγο μειωμένα» σε σχέση με αυτά που ανέμενε η εταιρία. Οποιοδήποτε κέρδος εμφανίσει η Rolls-Royce για το τρέχον εξάμηνο, θα είναι «πολύ, πολύ μικρo», πρόσθεσε σύμφωνα με το Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v