H Goldman Sachs ενδέχεται να πουλήσει αυστραλιανές επιχειρήσεις

Η εταιρία τόνισε ότι οι επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό αξιολόγηση μπορεί να αναπτυχθούν καλύτερα υπό νέα ιδιοκτησία. Οι εν λόγω δραστηριότητες απασχολούν 40 εργαζόμενους στην Αυστραλία, ωστόσο δεν επηρεάζονται όλοι από την αξιολόγηση.

H Goldman Sachs ενδέχεται να πουλήσει αυστραλιανές επιχειρήσεις

Ο αυστραλιανός βραχίονας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων του Goldman Sachs Group εξετάζει την πώληση δραστηριοτήτων μετοχών και σταθερού εισοδήματος, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το MarketWatch.

Αφού εργάστηκε για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της τα τελευταία χρόνια, η εταιρία έχει ξεκινήσει μια αξιολόγηση εναλλακτικών για τη συνεχιζόμενη επέκταση των επιχειρήσεων. Μεταξύ των επιλογών που ερευνώνται είναι και πιθανές πωλήσεις, ωστόσο η πηγή αναφέρει ότι δεν έχουν παρθεί ακόμη αποφάσεις.

Νωρίτερα σήμερα, η Australian Financial Review επεσήμανε στον ιστότοπό της ότι η Goldman Sachs υποστήριξε σε εσωτερικό υπόμνημα προς το προσωπικό πως οι επιχειρήσεις που είναι υπό αξιολόγηση μπορεί να αναπτυχθούν καλύτερα υπό νέα ιδιοκτησία.

Οι δραστηριότητες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Goldman Sachs απασχολούν 40 ανθρώπους στην Αυστραλία αν και δεν επηρεάζονται όλοι από την αξιολόγηση, ενώ η εταιρία επιβλέπει περίπου εννέα δισ. δολάρια Αυστραλίας στη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v