Η GM θα αποζημιώσει 135.000 ιδιοκτήτες SUV

Η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι είχε παραποιήσει «ακούσια» την πραγματική απόδοση καυσίμου στα μοντέλα Chevrolet Traverse, GMC Acadia και Buick Enclave. Οι ιδιοκτήτες τους θα λάβουν αποζημίωση από 450 ως 900 δολάρια.

Η GM θα αποζημιώσει 135.000 ιδιοκτήτες SUV

Η General Motors ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αποζημιώσει 135.000 ιδιοκτήτες νέων SUV στις ΗΠΑ γιατί είχε παραποιήσει «ακούσια» την πραγματική απόδοση καυσίμου.

Η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία θα αποζημιώσει τους πελάτες που αγόρασαν τα μοντέλα Chevrolet Traverse, GMC Acadia και Buick Enclave με την χορήγηση χρεωστικών καρτών αξίας 450 ως 900 δολαρίων. 

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία ενημέρωσε σήμερα τους αντιπροσώπους και θα αρχίσει να στέλνει γράμματα στους πελάτες στις 25 Μαϊου. Tην περασμένη Παρασκευή η General Motors ενημέρωσε τους αντιπροσώπους να σταματήσουν να πουλούν τα μοντέλα γιατί είχε εντοπίσει τα λάθη, τα οποία περιέγραψε ως «ακούσια». 

Αν και η εταιρεία υποστήριξε πως το πρόγραμμα αποζημίωσης δεν θα έχει καμία οικονομική επίπτωση στα οικονομικά της αποτελέσματα, πηγή δήλωσε στο Reuters πως το κόστος θα είναι κοντά στα 100 εκατ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v