Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Αpple έκανε πρόταση εξαγοράς στην Time Warner

Οι συζητήσεις για την εξαγορά της Time Warner από την Apple δεν ξεπέρασαν ποτέ το προκαταρκτικό στάδιο και δεν συμπεριέλαβαν τον CEO, Τim Cook, ούτε και τον ομόλογό του στην Timer Warner, Jeff Bewkes.

H Αpple έκανε πρόταση εξαγοράς στην Time Warner

Ανώτατο στέλεχος της Apple έριξε στο τραπέζι το ενδεχόμενο εξαγοράς της Time Warner από τον τεχνολογικό κολοσσό, σε μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη των HBO, CNN και Warner Brothers.

Σύμφωνα με τρεις πηγές των Financial Times, o υπεύθυνος της Apple για τα iTunes, Εddy Cue, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρότασης σε συνάντηση που είχε την περασμένη χρονιά με τον Olaf Olaffson, τον επικεφαλής εταιρικής στρατηγικής της Time Warner.

H συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της τελευταίας στο Μανχάταν είχε οργανωθεί για να συζητηθούν άλλες σχέσεις μεταξύ των δύο εταιρειών, όπως η συμπερίληψη καναλιών της Time Warner σε μια μελλοντική υπηρεσία videο streaming της Apple.

Οι συζητήσεις για την εξαγορά της Time Warner από την Apple δεν ξεπέρασαν ποτέ το προκαταρκτικό στάδιο και δεν συμπεριέλαβαν τον CEO, Τim Cook, ούτε και τον ομόλογό του στην Timer Warner, Jeff Bewkes, ανέφεραν οι πηγές στoυς F.T.

H Apple και η Time Warner αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Όπως επισημαίνουν οι F.T., το γεγονός ότι η Apple εξέτασε να καταθέσει προσφορά για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των media -η Time Warner έχει κεφαλαιοποίηση πάνω από 60 δισ. δολάρια- υπογραμμίζει τη διάθεση της τεχνολογικής εταιρείας να προσφέρει το δικό της περιεχόμενο.

Καταδεικνύει επίσης, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ότι η Apple εξετάζει νέους τομείς ανάπτυξης μετά την επιβράδυνση των πωλήσεων iPhone.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v