FBI: Να μην ασκηθεί δίωξη στην Κλίντον για τα e-mail

Το FBI δεν θεωρεί πως θα πρέπει να διωχθεί η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, παρότι επέδειξε «ακραία αμέλεια». « Πολύ-πολύ άδικο!» έγραψε στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

FBI: Να μην ασκηθεί δίωξη στην Κλίντον για τα e-mail

Ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) Τζέιμς Κόμι ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι έχει πλέον ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον κατά την περίοδο που η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο φάκελος θα διαβιβαστεί τώρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο καλείται να αποφασίσει εάν πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη. Σύμφωνα με τον ίδιο το FBI δεν θεωρεί πως θα πρέπει να διωχθεί η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, παρότι επέδειξε «ακραία αμέλεια».

«Δεν επιβάλλεται η άσκηση ποινικής δίωξης», είπε ο Κόμι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αν και όπως επισήμανε ορισμένα από τα e-mail που έστειλε η Κλίντον χρησιμοποιώντας έναν ιδιωτικό εξυπηρετητή ήταν πράγματι διαβαθμισμένα «απόρρητα».

Η Κλίντον προσήλθε οικειοθελώς στα γραφεία του FBI στην Ουάσινγκτον το Σάββατο, όπου έδωσε μια συνέντευξη διάρκειας τρεισήμισι ωρών.

Οργισμένη ήταν η απάντηση του αντιπάλου της κ. Κλίντον στις προεδρικές εκλογές, Ντόνανλτ Τραμπ. «Το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Ο Στρατηγός Πετρέους έμπλεξε για πολύ λιγότερα. Πολύ-πολύ άδικο! Κακή κρίση, ως συνήθως», έγραψε ο Τραμπ μετά τις δηλώσεις του κ. Κόμι, ο επικεφαλής του FBI, σε συνέντευξη Τύπου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v