Hyundai και Kia στρέφονται στα υβρίδια

Οι νοτιοκορεάτικες αυτοκινητοβιομηχανίες επεκτείνουν την παραγωγή και τις πωλήσεις υβριδίων, στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στα αυστηρά πρότυπα για τους ρύπους παγκοσμίως, αλλά και καθώς η Tesla ετοιμάζει το ντεμπούτο της στην Νότια Κορέα.

Hyundai και Kia στρέφονται στα υβρίδια

Η Hyundai Motor και η θυγατρική της, Kia Motors, προχωρούν στην προώθηση πωλήσεων οχημάτων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να ανταποκριθούν στα όλο και πιο αυστηρά παγκόσμια πρότυπα εκπομπών ρύπων και τις απαιτήσεις για εξοικονόμηση καυσίμου.

Ο πρόεδρος της Hyundai, Chung Mong Koo, έχει δώσει οδηγίες στα στελέχη του να επεκτείνουν την παραγωγή και τις πωλήσεις τέτοιων αυτοκινήτων παγκοσμίως, σύμφωνα με ηλεκτρονική του ανακοίνωση.

Η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να εισάγει το υβρίδιό της, Ioniq, στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την έναρξη της πώλησής του στην Νότια Κορέα τον Ιανουάριο. Η Kia σχεδιάζει να πουλήσει το δικό της υβρίδιο, Niro, στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Κίνα.

Ο πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας εστιάζει στα οχήματα αυτού του τύπου την ίδια ώρα που η Tesla Motor ετοιμάζει το ντεμπούτο της στην Νότια Κορέα, μια αγορά στην οποία τέτοια μοντέλα αποτελούν λιγότερο από το 1% των 21 εκατομμυρίων οχημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v