H William Hill απορρίπτει διαπραγματεύσεις συγχώνευσης με Rank και 888

«Οπορτουνιστική και περίπλοκη» η πρόταση των δύο εταιριών, τονίζει η William Hill. Η εταιρία επανέλαβε ότι η συγχώνευση υποβαθμίζει την αξία της και θέτει κινδύνους για τους μετόχους.

H William Hill απορρίπτει διαπραγματεύσεις συγχώνευσης με Rank και 888

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν βλέπει αξία στην έναρξη διαπραγματεύσεων με τις Rank Group και 888 Holdings επάνω στην πρότασή τους για πιθανή συγχώνευση. Η εταιρία επανέλαβε πως η πρόταση υποβαθμίζει την αξία της και θέτει σημαντικούς κινδύνους για τους μετόχους.

Η εταιρία στοιχημάτων πρόσθεσε πως έχει μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να φέρει σε πέρας την τρέχουσα στρατηγική της για την ανάπτυξη των ψηφιακών και διεθνών δραστηριοτήτων της, καθώς και ότι δεν πιστεύει πως μια συγχώνευση με την Rank και την 888 θα ενισχύσει τη στρατηγική της θέση ή θα προσθέσει αξία προς το συμφέρον των μετόχων.

Η William Hill επικαλέστηκε μεταξύ άλλων την πολυπλοκότητα μιας συγχώνευσης τριών μερών ως έναν από τους κινδύνους. «Το συμβούλιο εξακολουθεί να μην βλέπει αξία στην ανάμιξη σε μια πρόταση που υποβαθμίζει σημαντικά την αξία του ομίλου. Επιπλέον, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, αυτή η πρόταση είναι εξαιρετικά οπορτουνιστική, περίπλοκη και θέτει σημαντικό κίνδυνο για τους μετόχους μας», συνόψισε ο Gareth Davis, πρόεδρος της εταιρίας.

Σύμφωνα με την πρόταση, η 888 και η Rank θα δημιουργούσαν μια νέα εταιρία που θα εξαγόραζε την William Hill, κίνηση που θα οδηγούσε στο μεγαλύτερο βρετανικό φορέα τυχερών παιχνιδιών σε όρους κερδών και εσόδων.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι μέτοχοι της William Hill θα έπαιρναν συνολικά 364 πένες ανά μετοχή ή 3,16 δισ. στερλίνες (4,09 δισ. δολάρια), αναφέρει το Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v