ΝΑΤΟ και Soros στο στόχαστρο Ρώσων χάκερς

Μετά τη στοχοποίηση των Δημοκρατικών, η ίδια ομάδα Ρώσων χάκερς άρχισε να δημοσιεύει μυστικά στελέχους του ΝΑΤΟ, του Τζορτζ Σόρος και ενός μέλους της προεκλογικής καμπάνιας της Κλίντον. Ευρεία η ατζέντα των χάκερς, τονίζουν οι ειδικοί.

ΝΑΤΟ και Soros στο στόχαστρο Ρώσων χάκερς

Ο ιστότοπος DCLeaks.com άρχισε αναρτήσεις απόρρητων πληροφοριών ενός ανώτατου στελέχους του ΝΑΤΟ, του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και ενός εθελοντή από τους κόλπους της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, μεταδίδει το Bloomberg.

Ειδικοί στον τομέα της ασφάλειας υποστηρίζουν ότι το site, δίνει ενδείξεις ότι στο χάκινγκ εμπλέκεται η ίδια ομάδα Ρώσων που στοχοποίησε πολιτικές οργανώσεις των Δημοκρατικών και έδωσε στη δημοσιότητα 20.000 απόρρητα e-mails τους μέσω του WikiLeaks πριν από κάποιες εβδομάδες.

Οι ηλεκτρονικές επιστολές και τα έγγραφα που αναρτήθηκαν στο DCLeaks στις αρχές Ιουνίου, υπονοούν ότι οι χάκερς μάλλον έχουν μια ευρύτερη ατζέντα από το να επηρεάσουν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Οι στόχοι τους φαίνεται να περιλαμβάνουν από την πολιτική της διακυβέρνησης Ομπάμα για τη Ρωσία, μέχρι αποκαλύψεις για μυστικά κλιμάκια εξουσίας στην Ουάσινγκτον.

Τα ντοκουμέντα, επίσης, δείχνουν ότι ενδεχομένως οι χάκερς έχουν πολύ ακόμη αδημοσίευτο υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v