Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Apple αγόρασε τη startup Gliimpse

Η εταιρία επεκτείνεται σε άλλους τομείς για να αντιμετωπίσει την πρώτη σοβαρή πτώση στις πωλήσεις iPhones από το 2007. Αγοράζει μικρότερες τεχνολογικές εταιρίες, ενώ βγάζει χρήματα από άλλες που πληρώνουν για το λογισμικό και τις υπηρεσίες της.

Η Apple αγόρασε τη startup Gliimpse

Η Apple αγόρασε την Gliimpse, μια startup ηλικίας τριών ετών, η οποία ασχολείται με ιατρικά ιστορικά μέσα από μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ασθενείς να διαχειρίζονται και να μοιράζονται το ιστορικό και τις πληροφορίες τους.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε νωρίτερα φέτος, αλλά επιβεβαιώθηκε από την Apple τη Δευτέρα έπειτα από ρεπορτάζ του Fast Company. «Η Apple αγοράζει μικρότερες εταιρίες τεχνολογίας από καιρό σε καιρό, και γενικώς δε συζητάμε το σκοπό ή τα σχέδιά μας», ανέφερε χθες εκπρόσωπος της εταιρίας.

Η Apple αντιμετωπίζει την πρώτη σοβαρή πτώση στις πωλήσεις iPhones από το 2007 και μετά, οπότε κυκλοφόρησαν τα προϊόντα. Ως εκ τούτου, η τεχνολογική εταιρία προσπαθεί να επεκταθεί σε νέες δραστηριότητες, περιλαμβανομένου του τομέα της ιατρικής φροντίδας.

Βγάζει χρήματα από άλλες εταιρίες του ιατρικού τομέα και software developers, οι οποίοι πληρώνουν για το λογισμικό της διαμοιρασμού δεδομένων και για τις υπηρεσίες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v