Volkswagen και προμηθευτές έφτασαν σε συμφωνία

Η αυτοκινητοβιομηχανία συμφώνησε σε μακροπρόθεσμη συνεργασία με τις δύο εταιρίες που είχε διαμάχη. Η υπόθεση θα κοστίσει, όμως, στη VW χιλιάδες οχήματα σε χαμένη παραγωγή, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν κι άλλοι προμηθευτές.

Volkswagen και προμηθευτές έφτασαν σε συμφωνία

Η Volkswagen και δύο προμηθευτές εξαρτημάτων έφτασαν σε συμφωνία, έπειτα από μια διαμάχη που ανάγκασε την αυτοκινητοβιομηχανία να σταματήσει ένα μέρος της παραγωγής, όπως ανέφερε σήμερα σε ρεπορτάζ της η γερμανική ημερήσια εφημερίδα Hannoversche Allgemeine, χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένη πηγή.

Σύμφωνα με το Reuters, το δημοσίευμα τονίζει ότι τα μέρη έφτασαν σε συμφωνία μακροπρόθεσμης συνεργασίας, ενώ η αποστολή κάποιων εξαρτημάτων πρόκειται να ξαναρχίσει το συντομότερο δυνατόν.

Η VW και δύο εταιρίες του ομίλου Prevent DEV προχώρησαν τη νύχτα σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να επιλύσουν τη διαμάχη που απειλεί να κοστίσει στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία χιλιάδες οχήματα σε χαμένη παραγωγή αυτή την εβδομάδα, αλλά και να επηρεάσει κι άλλους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v