Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρκία: Η αστυνομία προχωρά στην εκκένωση της πόλης Καρκαμίς

Η Καρκαμίς, η οποία βρίσκεται στην άλλη πλευρά των συνόρων αντίκρυ στη Τζαράμπλους, επλήγη από δύο οβίδες σήμερα. Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι ανταπέδωσε τα πυρά, πλήττοντας στόχους της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Συρία.

Τουρκία: Η αστυνομία προχωρά στην εκκένωση της πόλης Καρκαμίς

Η τουρκική αστυνομία εξέδωσε σήμερα οδηγία προς τους κατοίκους της πόλης Καρκαμίς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, να την εγκαταλείψουν αφού επλήγη από οβίδες, μεταδίδει το τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η Καρκαμίς, η οποία βρίσκεται στην άλλη πλευρά των συνόρων αντίκρυ στη Τζαράμπλους, επλήγη από δύο οβίδες σήμερα. Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι ανταπέδωσε τα πυρά, πλήττοντας στόχους της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Συρία.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πλήττουν με πυροβολικό θέσεις των τζιχαντιστών στη Τζαράμπλους για να διευκολύνουν σύρους αντάρτες να καταλάβουν την πόλη. Πηγές προσκείμενες στους αντάρτες που υποστηρίζει η Άγκυρα λένε ότι κινητοποιούν δυνάμεις στο τουρκικό έδαφος οι οποίες είναι έτοιμες να περάσουν τα σύνορα και να μπουν στην πόλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v