Η Samsung ανακαλεί τα νέα smartphones Galaxy Note 7

Κάποιοι ιδιοκτήτες ανέφεραν ότι τα τηλέφωνα εξερράγησαν την ώρα που φορτίζονταν. Η ανάκληση αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν εκτιμάται ότι θα επηρεάσει την υπόλοιπη γραμμή Galaxy.

Η Samsung ανακαλεί τα νέα smartphones Galaxy Note 7

Η Samsung Electronic πρόκειται να ανακαλέσει τα νέα της smartphones, Samsung Galaxy Note 7, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε αργά την Πέμπτη το κορεάτικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap.

Σύμφωνα με το MarketWatch, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θα ανακαλέσει τις συσκευές μέσα σε μία εβδομάδα, έπειτα από αναφορές πως κάποια τηλέφωνα εξερράγησαν την ώρα που φορτίζονταν.

To μοντέλο αυτό κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, ωστόσο η Samsung ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα σταματήσει τις αποστολές «καθώς οι συσκευές υφίστανται επιπρόσθετες δοκιμές ελέγχου ποιότητας».

Η ανάκληση του νέου τηλεφώνου της κορεάτικης εταιρίας, για την οποία σύμφωνα με το Yonhap αναμένεται επίσημη ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα ή νωρίς την επόμενη, δεν εκτιμάται πως θα επηρεάσει την υπόλοιπη γραμμή μοντέλων Galaxy.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v