H Altice συγκεντρώνει 3,8 δισ. από νέο χρέος

Η εταιρία έχει δανειστεί πολύ μεγάλα ποσά προκειμένου να χρηματοδοτήσει ένα σερί εξαγορών, ενώ η πρόβλεψη για το καθαρό της χρέος έχει αυξηθεί περίπου στα 50 δισ. δολάρια μέχρι τα τέλη του 2016.

H Altice συγκεντρώνει 3,8 δισ. από νέο χρέος

Η Altice του μεγιστάνα στην καλωδιακή τηλεόραση Patrick Drahi, συγκέντρωσε 3,8 δισ. δολάρια από νέο χρέος, προκειμένου να παρατείνει τη λήξη του υπάρχοντος χρέους της αμερικανικής μονάδας Optimum, σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση.

Η εταιρία μάζεψε 2,5 δισ. δολάρια από οκταετές δάνειο και άλλο 1,31 δισ. δολάρια από χρεόγραφα διάρκειας 10,5 ετών. Σύμφωνα με το MarketWatch, η Altice πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα έσοδα για να αναχρηματοδοτήσει δάνεια της Optimum, αξίας 3,8 δισ. δολαρίων.

Μετά την κίνηση αυτή, η διάρκεια του χρέους θα αυξηθεί σε 6,6 χρόνια από 5,9, ενώ το μέσο κόστος του συνολικού χρέους της Optimum θα υποχωρήσει σε 7,2% από 7,4%, τόνισε η Altice.

Η εταιρία έχει δανειστεί πολύ μεγάλα ποσά προκειμένου να χρηματοδοτήσει ένα σερί εξαγορών, ενώ η πρόβλεψη για το καθαρό της χρέος έχει αυξηθεί περίπου στα 50 δισ. δολάρια στα τέλη του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v