Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kοντά σε εξαγορά του βρίσκεται το Twitter

Διάφοροι μνηστήρες, μεταξύ των οποίων και η Google, έχουν προσεγγίσει το Twitter. Η διοίκηση είναι πρόθυμη να προχωρήσει, ενώ αναμένει επίσημη προσφορά σύντομα. Μπορεί να υπάρξει συμφωνία πριν τη λήξη του '16.

Kοντά σε εξαγορά του βρίσκεται το Twitter

Αρκετές εταιρίες τεχνολογίας και επικοινωνίας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του Twitter και το κοινωνικό δίκτυο ενδέχεται σύντομα να λάβει επίσημη προσφορά, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNBC.

Το κοινωνικό δίκτυο συζητά με πιθανούς μνηστήρες, οι οποίοι λέγεται ότι περιλαμβάνουν την Google, την Salesforce.com και άλλους, πρόσθεσαν οι πηγές.

Τα άτομα αυτά υποστηρίζουν ότι τα διοικητικά στελέχη είναι σε μεγάλο βαθμό πρόθυμα να προχωρήσουν σε τέτοιου είδους συμφωνία, ωστόσο δεν αναμένεται να υλοποιηθεί μια συναλλαγή άμεσα.

Μία από τις πηγές, ωστόσο, ανέφερε ότι οι συζητήσεις εντείνονται και κλιμακώνονται, καθώς και ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμφωνία πριν τη λήξη του έτους.

Με βάση το δημοσίευμα του CNBC, οι μνηστήρες του Twitter έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο για τα δεδομένα που παράγει, όσο και τη θέση του ως εταιρία που δραστηριοποιείται στην ενημέρωση.

Οι εταιρίες που υποτίθεται πως εμπλέκονται δεν έχουν σχολιάσει τις πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v