Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Orange: Αύξηση 0,4% στις πωλήσεις το γ' τρίμηνο

Η γαλλική εταιρία εμφάνισε ελαφριά ανάπτυξη πωλήσεων, ωστόσο ο εντεινόμενος ανταγωνισμός στην εγχώρια αγορά έπληξε τα αποτελέσματα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 0,4%, ενώ τα EBITDA ενισχύθηκαν κατά 1%.

Orange: Αύξηση 0,4% στις πωλήσεις το γ τρίμηνο

Η ανάπτυξη πωλήσεων της Orange ενισχύθηκε ελαφρώς το τρίτο τρίμηνο, ωστόσο μια πτώση στα έσοδα από την εγχώρια αγορά της επηρέασε τα οικονομικά αποτελέσματα, όπως μεταδίδει το MarketWatch.

Οι πωλήσεις της γαλλικής εταιρίας αυξήθηκαν κατά 0,4% σε 10,32 δισ. ευρώ στο τρίμηνο.

Τα EBITDA αυξήθηκαν κατά 1% σε 3,6 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος γαλλικός φορέας τηλεφωνίας.

Οι αναλυτές ανέμεναν πωλήσεις ύψους 10,27 δισ. και κέρδη 3,58 δισ. ευρώ.

Καθώς δεν κατάφερε να αγοράσει την Bouygues Telecom, η Orange έμεινε να ανταγωνίζεται τρεις μεγάλους αντιπάλους στη γαλλική αγορά. Προσπαθεί να τους ξεπεράσει εστιάζοντας στην ποιότητα των δικτύων και των υπηρεσιών της, αντί να μειώσει τις τιμές.

Τα έσοδα της εταιρίας στη Γαλλία μειώθηκαν κατά 0,5%, σε 4,77 δισ. ευρώ, λόγω των μειούμενων πωλήσεων υπηρεσιών. Στην εγχώρια αγορά της, η Orange πρόσθεσε 134.000 πελάτες στην ευρυζωνικότητα σταθερής τηλεφωνίας και 187.000 νέα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας.

Η γαλλική εταιρία επιβεβαίωσε το στόχο της για το σύνολο του έτους, ενώ σχεδιάζει να προτείνει μέρισμα 0,60 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v