Η Ryanair «πετά» από Φρανκφούρτη το 2017

Η αεροπορική εταιρία θα αρχίσει να προσφέρει πτήσεις προς προορισμούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Προς το παρόν πετά από το αεροδρόμιο Φρανκφούρτης-Χαν, πάνω από 100 χλμ έξω από την πόλη.

Η Ryanair «πετά» από Φρανκφούρτη το 2017

Η Ryanair Holdings ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης από το επόμενο καλοκαίρι.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους θα μεταφέρει περίπου 400.000 επιβάτες το χρόνο από τη Φρανκφούρτη προς τουριστικούς προορισμούς σε Ισπανία και Πορτογαλία, όπως γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος David O'Brien σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τη Fraport, το φορέα που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.

Ο μεταφορέας πρόσθεσε πως θα επενδύσει 200 εκατ. δολάρια προκειμένου να δημιουργήσει βάση για δύο αεροσκάφη στο αεροδρόμιο.

Τα σκάφη της Ryanair πετάνε μέχρι στιγμής από το αεροδρόμιο Φρανκφούρτης-Χαν που βρίσκεται πάνω από 100 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Όπως αναφέρει το MarketWatch, υπήρχαν εδώ και καιρό εικασίες πως η εταιρία θα ξεκινήσει πτήσεις απευθείας από τη Φρανκφούρτη, παρά τις υψηλότερες προμήθειες του αεροδρομίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v