Μήνυμα ενότητας έστειλε στην πρώτη ομιλία του ο Τραμπ

Να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού, υπογράμμισε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος. Ξεκινάμε σχέδιο εθνικής ανάπτυξης, θα ξαναχτίσουμε τις υποδομές μας και θα βάλουμε εκατομμύρια ανθρώπους σε θέσεις εργασίας», είπε. Τον συνεχάρη για τη νίκη του η Χίλαρι Κλίντον.

Μήνυμα ενότητας έστειλε στην πρώτη ομιλία του ο Τραμπ

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του ομιλία, ευχαρίστησε τους Αμερικανούς ενώ επιβεβαίωσε ότι έλαβε τηλεφώνημα από τη Χίλαρι Κλίντον στο οποίο τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Η Χίλαρι εργάστηκε πάρα πολύ και για μεγάλο διάστημα, υπογράμμισε.

Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Λέω σε όλους ότι είναι ώρα να κινηθούμε σαν ένας ενωμένος λαός, σημείωσε.

Υπόσχομαι σε κάθε πολίτη της χώρας ότι θα είμαι πρόεδρος για όλους -και αυτούς που επέλεξαν να μη με υποστηρίξουν. Ελάτε να εργαστούμε μαζί για το καλό αυτής της χώρας, τόνισε ο κ. Τραμπ.

Χαρακτήρισε επείγοντα στόχο την ανοικοδόμηση του αμερικανικού έθνους και την αναβίωση του αμερικανικού ονείρου.

Οι ξεχασμένοι πολίτες αυτής της χώρας δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι. Θα ξαναχτίσουμε νοσοκομεία, σχολεία, θα ξαναχτίσουμε τις υποδομές μας. Θα βάλουμε εκατομμύρια ανθρώπους σε θέσεις εργασίας, υπογράμμισε.

Ο κ. Τραμπ τόνισε ότι θα ξεκινήσει πρόγραμμα εθνικής ανάπτυξης, «έχουμε πολύ καλό πρόγραμμα για να φτιάξουμε την ισχυρότερη οικονομία παντού στον κόσμο», όπως είπε.

Επίσης, σημείωσε ότι οι ΗΠΑ θα συμβιώσουν ειρηνικά «με όλα τα έθνη που θέλουν να συμβιώσουν ειρηνικά μαζί μας».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v