Viacom: Στα $254 εκατ. υποχώρησαν τα καθαρά κέρδη το δ' τρίμηνο

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 3,23 δισ. δολάρια, κάτω των προσδοκιών των αναλυτών. Τα καθαρά κέρδη επίσης υποχώρησαν σε 254 εκατ. έπειτα από 884 εκατ. δολάρια πέρυσι.

Viacom: Στα $254 εκατ. υποχώρησαν τα καθαρά κέρδη το δ τρίμηνο

Η Viacom εμφάνισε μεγάλη πτώση στα κέρδη του τέταρτου τριμήνου, ενώ τα έσοδα της περιόδου αυτής δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας υποχώρησαν σε 254 εκατ. δολάρια ή 64 cents ανά μετοχή, από 884 εκατ. ή 2,21 δολάρια ανά μετοχή την ίδια περίοδο του περασμένου έτους.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ήταν 69 cents, ξεπερνώντας τη μέση πρόβλεψη των αναλυτών για 66 cents, μεταδίδει το MarketWatch.

Τα έσοδα, ωστόσο, ήταν 3,23 δισ. δολάρια στο τρίμηνο, έναντι 3,79 δισ. το περασμένο έτος και κάτω των 3,30 δισ. δολαρίων που ανέμεναν κατά μέσο όρο οι αναλυτές.

Η εταιρία εμφάνισε πτώση 11% στα έσοδα των ειδησεογραφικών δικτύων, σε 2,48 δισ. δολάρια, εξαιτίας υποχώρησης στις διαφημίσεις.

Πτώση εμφάνισαν και τα έσοδα του τμήματος κινηματογράφου, κατά 24%, σε 774 εκατ. δολάρια, καθώς πέρυσι είχε δυνατές επιδόσεις από την εισπρακτική επιτυχία «Mission: Impossible - Rogue Nation».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v