H Deutsche Bank συρρικνώνει αμερικανική μονάδα

Η αμερικανική εταιρία συμμετοχών της Deutsche Bank, που άρχισε να λειτουργεί την 1η Ιουλίου, έχει περιουσιακά στοιχεία 203,4 δισ. Η τράπεζα τόνισε πως η εταιρία είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μελλοντικές κεφαλαιακές απαιτήσεις.

H Deutsche Bank συρρικνώνει αμερικανική μονάδα

Η νέα αμερικανική εταιρία συμμετοχών της Deutsche Bank είχε περιουσιακά στοιχεία αξίας 203,4 δισ. δολαρίων στα τέλη Σεπτεμβρίου, ποσό που αντανακλά πρόσφατο περιορισμό των δραστηριοτήτων, σύμφωνα με υποχρεωτική γνωστοποίηση στην οποία προχώρησε η εταιρία.

Η DB USA είχε δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας common equity Tier 1, 13,2%, και δείκτη δανειακής επιβάρυνσης Tier 1, 4,08%, αναφέρει η ανακοίνωση σύμφωνα με το MarketWatch.

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες με μεγάλες αμερικανικές μονάδες αντιμετωπίζουν νέους κανονισμούς αποκάλυψης πληροφοριών και κεφαλαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχής γενομένης με τη δημιουργία των λεγόμενων ενδιάμεσων εταιριών συμμετοχών (intermediate holding companies). Η νέα αμερικανική εταιρία της Deutsche Bank δημιουργήθηκε φέτος και ουσιαστικά λειτουργεί από την 1η Ιουλίου.

«Η DB USA Corporation είναι κεφαλαιοποιημένη ως απαιτείται από τη Fed και είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μελλοντικές απαιτήσεις που σχετίζονται με τα κεφάλαια», ανέφερε η τράπεζα σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v