Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Apple έχει πάνω από 10 πρωτότυπα μοντέλα του επόμενου iPhone

Η εταιρία ετοιμάζει το νέο της iPhone για το 2017, οπότε γιορτάζει τη 10η επέτειό της. Για το νέο της τηλέφωνο έχει να διαλέξει μεταξύ 10 και παραπάνω σχεδίων, ενώ εστιάζει στις εύκαμπτες οθόνες που ανοίγουν το δρόμο για τα αναδιπλούμενα smartphones.

Η Apple έχει πάνω από 10 πρωτότυπα μοντέλα του επόμενου iPhone

Η Apple έχει να διαλέξει μεταξύ περισσότερων από 10 διαφορετικά σχέδια για το νέο iPhone που θα σηματοδοτήσει την 10η επέτειό της την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Πηγές από τους κόλπους της εταιρίας που γνωρίζουν την υπόθεση, ανέφεραν στην εφημερίδα πως η κυρτή οθόνη που έχει εδώ και καιρό κυκλοφορήσει ως φήμη, είναι μεταξύ των πρωτοτύπων.

Παράλληλα, η Apple έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να δημιουργήσουν πιο λεπτές οθόνες με καλύτερη ανάλυση, για να μοιάζουν με του Galaxy Edge της Samsung.

Εκτός του ότι ανταγωνίζεται τα smartphones της Apple, η Samsung είναι μάλλον και η μοναδική εταιρία στον κόσμο που μπορεί να παράγει επαρκείς ποσότητες εύκαμπτων οθονών για λογαριασμό της αμερικανικής εταιρίας. Ειδικοί έχουν επισημάνει πως δεν είναι πιθανό κάποιος άλλος προμηθευτής να μπορέσει να φτάσει την τεχνογνωσία αυτή της Samsung -αλλά και τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή της- μέσα σε έναν χρόνο.

Ως εκ τούτου, η Apple ίσως χρειαστεί να συνεργαστεί με τον εχθρό, καθώς οι εύκαμπτες οθόνες ανοίγουν το δρόμο για καινοτομίες όπως τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Το CNBC σχολιάζει ότι μια νέα μορφή τηλεφώνου, όπως το αναδιπλούμενο smartphone, θα μπορούσε «να κλείσει τα στόματα» των επικριτών που υποστηρίζουν ότι η Apple έχει σταματήσει να καινοτομεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v