Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Gestifute: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για Ρονάλντο και Μουρίνιο

«Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο συμμορφώνονται πλήρως με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις με τις Ισπανικές και Βρετανικές φορολογικές αρχές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Gestifute.

Gestifute: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για Ρονάλντο και Μουρίνιο

Η ποδοσφαιρική εταιρεία Gestifute αρνήθηκε πως πελάτες της, μεταξύ των οποίων είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοσέ Μουρίνιο, εμπλέκονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο συμμορφώνονται πλήρως με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις με τις Ισπανικές και Βρετανικές φορολογικές αρχές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Gestifute, απαντώντας σε δημοσιεύματα ευρωπαϊκών εφημερίδων για τα «Football Leaks».

«Οποιαδήποτε υπόνοια ή κατηγορία κατά των Κριστιάνο Ρονάλντο ή Ζοσέ Μουρίνιο αναφορικά με φορολογικές παραβιάσεις θα αναφερθούν στις αρμόδιες νομικές αρχές και θα ασκηθεί δίωξη».

Οι εφημερίδες που συμμετέχουν στο European Investigative Collaborations (EIC) έχουν πει πως σκοπεύουν να δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες για τα ευρήματα της έρευνάς τους τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v