Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Apple Music άγγιξε τους 20 εκατ. συνδρομητές

Η υπηρεσία πρόσθεσε τρία στα 17 εκατομμύρια επί πληρωμή χρηστών που κατέγραψε το Σεπτέμβριο. Μετά την κυκλοφορία της πριν από 18 μήνες, παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη, αν και απέχει πολύ από τον κορυφαίο της αγοράς.

Το Apple Music άγγιξε τους 20 εκατ. συνδρομητές

Οι επί πληρωμή χρήστες του Apple Music άγγιξαν τα 20 εκατομμύρια, παρότι ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τον ηγέτη της βιομηχανίας.

Η εταιρία αποκάλυψε πως πρόσθεσε τρία εκατομμύρια στα 17 εκατ. χρήστες που κατέγραψε το Σεπτέμβριο, μεταδίδει το CNBC.

Ωστόσο, το Spotify έχει 40 εκατ. συνδρομητές, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωσή του το Σεπτέμβριο. Επιπλέον, η υπηρεσία έχει και δωρεάν έκδοση που ανεβάζει τους συνολικούς της χρήστες στα 100 εκατομμύρια.

Πάντως, το Apple Music ξεκίνησε πριν από 18 μήνες και από τότε έχει επιδείξει σταθερή ανάπτυξη. Προχωρά επιθετικά στην εξασφάλιση αποκλειστικών συμφωνιών με καλλιτέχνες, μια κίνηση για την οποία έχει επικριθεί.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Eddie Cue, δήλωσε στο BBC ότι το Apple Music έχει φιλοξενήσει μέσα στον τελευταίο χρόνο 70 αποκλειστικότητες, αν και η βιομηχανία έχει «απαντήσει» σε αυτή την τακτική.

Σε κάθε περίπτωση, ο Cue επεσήμανε ότι οι αποκλειστικότητες θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v