Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tραμπ: Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία

Οι μυστικές υπηρεσίες δεν θα έπρεπε να είχαν επιτρέψει τη διαρροή ψευδών ειδήσεων, υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ. Χαρακτήρισε κατασκευασμένη την έκθεση.

Tραμπ: Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία

H Ρωσία δεν προσπάθησε ποτέ να μου ασκήσει πίεση, έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κυκλοφορία δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι η Ρωσία έχει στην κατοχή της φάκελο με προσωπικά και οικονομικά στοιχεία για τον ίδιο.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία. Κανένα ντιλ, κανένα δάνειο. Τίποτα», ανέφερε ο κ. Τραμπ, μέσω του λογαριασμού του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η Ρωσία μόλις ανακοίνωσε ότι η ανεπιβεβαίωτη έκθεση για την οποία πλήρωσαν πολιτικοί αντίπαλοι πρόκειται για απόλυτη κατασκευή, πρόσθεσε.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποίησε επίθεση και κατά των μυστικών υπηρεσιών, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να είχαν επιτρέψει τη διαρροή ψευδών ειδήσεων.

«Είναι μια τελευταία βολή εναντίον μου. Ζούμε στη ναζιστική Γερμανία;» έγραψε ο κ. Τραμπ.


Το CNN ανέφερε σε ρεπορτάζ του νωρίς την Τρίτη πως σε ενημέρωση σχετικά με τις ρωσικές προσπάθειες ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές, ανώτατοι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ περιέλαβαν στοιχεία που είχε συγκεντρώσει πρώην Βρετανός κατάσκοπος για λογαριασμό της Ρωσίας και τα οποία αφορούσαν τον Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον.

Το FBI δεν κατάφερε να εξακριβώσει τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το ντοσιέ, ανέφερε το CNN.

Αργότερα, το BuzzFeed δημοσίευσε μια μεγάλη συλλογή εγγράφων 35 σελίδων, τα οποία περιλαμβάνουν πιθανώς επιζήμιες αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους συνεργάτες του. Η πηγή επιβεβαίωσε ότι αυτά τα ντοκουμέντα ήταν τα ίδια με το υλικό που είχε στην κατοχή της η κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v