Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Hewlett Packard Enterprise αγοράζει την SimpliVity για $650 εκατ.

Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους και να αρχίσει να προσθέτει στα κέρδη από την επόμενη χρονιά. Η HPE θα καταβάλλει 650 εκατ. δολάρια σε μετρητά.

H Hewlett Packard Enterprise αγοράζει την SimpliVity για $650 εκατ.

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συμφώνησε να αποκτήσει την SimpliVity για 650 εκατ. δολάρια σε μετρητά. Η απόκτηση θα τη βοηθήσει να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη αγορά τεχνολογικής υποδομής, που συνδυάζει data storage και computing.

Η SimpliVity είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο συνδυασμό υπηρεσιών computing (hyperconvergence), ενώ πρόσφατα περιλήφθηκε στην λίστα της Forrester Research ως μία από τις κορυφαίες μαζί με την ανταγωνίστρια Nutanix που μπήκε στο χρηματιστήριο πέρυσι και αυτή τη στιγμή έχει αξία μεγαλύτερη των τεσσάρων δισ. δολαρίων στην αγορά.

«Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν λύσεις που θα τους φέρουν ασφαλή, εξαιρετικά ανθεκτική, συγκεκριμένη υποδομή στο cloud», εξήγησε σύμφωνα με το MarketWatch η διευθύνουσα σύμβουλος της HPE, Meg Whitman, σε ανακοίνωσή της. «Εκεί ακριβώς είναι που εστιάζουμε», πρόσθεσε.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να τονώσει τα κέρδη του πρώτου πλήρους οικονομικού έτους μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, κάτι που η εταιρία αναμένεται ότι θα γίνει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους που ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v