General Motors: Στο $1,8 δισ. τα κέρδη το τέταρτο τρίμηνο

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11% στα 43,9 δισ. δολάρια, υπερβαίνοντας τη μέση πρόβλεψη των αναλυτών για 41,5 δισ. δολάρια. Τα έσοδα για το σύνολο του έτους αυξήθηκαν 9%, στα 166,4 δισ. δολάρια.

General Motors: Στο $1,8 δισ. τα κέρδη το τέταρτο τρίμηνο

Η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ βοήθησε την General Motors να ανακοινώσει αποτελέσματα υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 1,8 δισ. δολάρια το τέταρτο τρίμηνο, χαμηλότερα κατά 71% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα αποτελέσματα επηρεάστηκαν αρνητικά από συναλλαγματικές μεταβολές.

Εξαιρουμένων των μεταβολών αυτών, τα κέρδη ανήλθαν στο 1,28 δολάριο ανά μετοχή, αρκετά πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών για κέρδη 1,17 δολάριο ανά μετοχή.

Όπως μεταδίδει το CNBC, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11% στα 43,9 δισ. δολάρια, υπερβαίνοντας τη μέση πρόβλεψη των αναλυτών για 41,5 δισ. δολάρια. Τα έσοδα για το σύνολο του έτους αυξήθηκαν 9%, στα 166,4 δισ. δολάρια.

Ο Τσακ Στίβενς, CFO της General Motors, δήλωσε ότι η εταιρεία διατηρεί τις προβλέψεις της για τα κέρδη του 2017, που έκανε τον περασμένο μήνα, στα 6 με 6,5 δολάρια ανά μετοχή. «Αναμένουμε ότι το 2017 θα είναι μια ακόμα καλή χρονιά», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v