Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το bitcoin ξεπέρασε τα 1.100 δολάρια

Το bitcoin ενισχύθηκε ως και τα 1.105,48 δολάρια την Τρίτη, το υψηλότερο επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2013. Το λανσάρισμα του πρώτου ETF για bitcoin αναμένουν οι επενδυτές.

Το bitcoin ξεπέρασε τα 1.100 δολάρια

Η τιμή του bitcoin εκτινάχτηκε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών την Τρίτη, καθώς οι traders αγόρασαν ψηφιακά νομίσματα με το βλέμμα σε απόφαση της SEC για τη δημιουργία ενός ETF για bitcoin.

Mε βάση στοιχεία από την Coin Market Cap, το bitcoin ενισχύθηκε ως και τα 1.105,48 δολάρια την Τρίτη, το υψηλότερο επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2013.

Σύμφωνα με αναλυτές, οι επενδυτές σπεύδουν να τοποθετηθούν στο ψηφιακό νόμισμα με την προσδοκία ότι το λανσάρισμα του Winklevoss Bitcoin Trust ETF θα οδηγήσει τις τιμές ακόμα υψηλότερα.

Η τιμή του ψηφιακού νομίσματος έχει βρει στήριξη και από την ανάκαμψη του όγκου συναλλαγών στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά του bitcoin.

Aπό την αρχή του έτους, τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια bitcoin της Κίνας έχουν επιβάλλει υψηλότερες προμήθειες και έχουν θεσπίσει αυστηρότερα κριτήρια για το ξέπλυμα χρήματος. Οι κινήσεις αυτές αρχικά είχαν ασκήσει πιέσεις στον όγκο συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v