Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έρχονται ανακατατάξεις στη διοίκηση της Deutsche Bank

Πηγές που επικαλείται το Business Insider αναφέρουν πως θα υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία του τμήματος πωλήσεων σταθερού εισοδήματος, ενώ η WSJ ανέφερε πως ο επικεφαλής του τμήματος εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής συζητά αποχώρηση απο τη θέση αυτή.

Έρχονται ανακατατάξεις στη διοίκηση της Deutsche Bank
Η Deutsche Bank πρόκειται να ανακοινώσει ανακατατάξεις στα ανώτατα στελέχη της, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Business Insider.

Κατά τις πηγές αυτές, ο Dixit Joshi, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων σταθερού εισοδήματος, αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του θησαυροφύλακα του ομίλου, παίζοντας από τη νέα του θέση ρόλο στην ανάπτυξη και διαχείριση της στρατηγικής χρηματοδότησης και κεφαλαίων της Deutsche Bank.

Την θέση του Joshi στο τμήμα πωλήσεων σταθερού εισοδήματος αναμένεται να αναλάβει η Louise Kitchen, παγκόσμια επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων εμπορευμάτων στην τράπεζα, όπως ανέφεραν στο Business Insider πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Σημειώνεται πως πρόσφατα η Wall Street Journal  ανέφερε πως ο Jeff Urwin, επικεφαλής του τμήματος εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Deutsche Bank, βρίσκεται σε συζητήσεις για να εγκαταλείψει την θέση του αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v