Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συναγερμός στο Παρίσι: Οχημα έπεσε σε βαν της αστυνομίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας άνδρας έπεσε με το όχημά του πάνω σε βαν της αστυνομίας, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ενώ στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Νεκρός ο δράστης.

Συναγερμός στο Παρίσι: Οχημα έπεσε σε βαν της αστυνομίας

Άνδρας έπεσε με το όχημά του πάνω σε βανάκι της αστυνομίας στην πολύ δημοφιλή για τους τουρίστες λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων σήμερα, χωρίς να τραυματίσει κάποιον, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

«O άνδρας αυτή τη στιγμή κείτεται αναίσθητος στο έδαφος» και το όχημά του έχει πιάσει φωτιά, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή. Οι αρχές συστήνουν στους πολίτες να αποφύγουν το σημείο. Σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές που επικαλέστηκε το AFP, το σενάριο μιας εσκεμμένης ενέργειας είναι πιθανό. Το όχημά του άνδρα εξερράγη κατά την πρόσκρουση, ενώ σε αυτό βρέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια και φιάλες υγραερίου.

Η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, ενώ ερευνα για την υπόθεση άρχισε η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της εισαγγελίας του Παρισιού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ο δράστης είναι νεκρός, επισήμανε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v