Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Diageo επαναγοράζει μετοχές £1,5 δισ.

Η παραγωγός του Johnnie Walker και της Smirnoff άνοδο 4.3% στις καθαρές οργανικές πωλήσεις. Τα οργανικά λειτουργικά κέρδη ενισχύθηκαν 5,6% στο δωδεκάμηνο ως τον Ιούνιο.

Η Diageo επαναγοράζει μετοχές £1,5 δισ.

H Diageo, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο ανακοίνωσε την επαναγορά μετοχών £1,5 δισ., μετά από μια αύξηση στις πωλήσεις και τα ετήσια κέρδη το οικονομικό έτος 2016/17.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η παραγωγός του Johnnie Walker και της Smirnoff κατέγραψε αύξηση σε όλες τις μεγάλες αγορές που δραστηριοποιείται, εμφανίζοντας μια άνοδο στις καθαρές οργανικές πωλήσεις 4,3%. Την ίδια στιγμή τα οργανικά λειτουργικά κέρδη ενισχύθηκαν 5,6% στο δωδεκάμηνο ως τον Ιούνιο.

Εν τω μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Λονδίνου ενέκρινε πρόγραμμα 1,5 δισ. για την επαναγορά μετοχών.

Τον περασμένο μήνα, η Diageo ανακοίνωσε πως αγοράζει την τεκίλα Casamigos του Τζορτζ Κλούνεϊ έναντι 700 εκατ. δολαρίων. Σήμερα, η Diageo ανέφερε πως ελπίζει να ολοκληρώσει το ντιλ το δεύτερο μισό του έτους.

Η μετοχή του ομίλου έχει ενισχυθεί 7% από την αρχή του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v