Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πούτιν: Ο Τραμπ δεν είναι η νύφη μου

Σε μια ασυνήθιστη δήλωση προέβη ο Ρώσος πρόεδρος σε ερώτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Έδωσε εντολή στο ρωσικό ΥΠΕΞ να καταθέσει μήνυση στην αμερικάνικη κυβέρνηση.

Πούτιν: Ο Τραμπ δεν είναι η νύφη μου

O Nτόναλντ Τραμπ «δεν είναι η νύφη μου και εγώ δεν είναι ο γαμπρός του» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Τρίτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Κίνα.

Όπως μεταδίδει η Guardian, ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν είναι απογοητευμένος από τον πρόεδρο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας την αφελή.

Σε ερώτηση για το πώς θα ένιωθε η Ρωσία σε μια αποπομπή του Τραμπ από την προεδρία, ο κ. Πούτιν απάντησε πως θα ήταν «εντελώς λάθος» να συζητάει η Ρωσία την εγχώρια αμερικάνικη πολιτική.

Εν τω μεταξύ, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να καταθέσει μήνυση ενάντια στην αμερικανική κυβέρνηση για τα διπλωματικά μέτρα που έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα η Ουάσινγκτον να κλείσει το ρωσικό Γενικό Προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο, όπως και δύο άλλα οικήματα που χρησιμοποιεί η Μόσχα στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει νωρίτερα μες την εβδομάδα ότι θα προβεί σε νομικές ενέργειες κατά των αμερικανικών αρχών για παραβίαση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας της Ρωσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v