Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ikea ρίχνει το βάρος στις ηλεκτρονικές πωλήσεις

H σουηδική εταιρεία θα συνεργαστεί με μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση των επίπλων της. Πτώση της κίνησης σε φυσικά καταστήματα εκτός πόλεων. Φήμες για συνεργασία με Amazon και Alibaba.

Η Ikea ρίχνει το βάρος στις ηλεκτρονικές πωλήσεις

Η Ikea θα δοκιμάσει την πώληση των επίπλων της και σε μεγάλες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, σε μια κίνηση που σύμφωνα με τον CEO της σουηδικής εταιρείας αποτελεί την μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία της στο πως επικοινωνεί με τους πελάτες της.

Όπως δήλωσε στους Financial Times, o Torbjörn Lööf, η κίνηση έρχεται μετά από την πτώση της κίνησης σε outlet της IKEA που βρίσκονται εκτός πόλεων.

Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν την επόμενη χρονιά σε μια σειρά από ιστοσελίδες, που σύμφωνα με φήμες περιλαμβάνουν αυτές της Amazon και της Alibaba.

Όπως επισημαίνουν οι Financial Times, η Ιkea καθυστέρησε να μπει στην αγορά των διαδικτυακών πωλήσεων λόγω έντονων εσωτερικών αντιδράσεων.

Ο κ. Lööf ανέφερε πως προτεραιότητα της εταιρείας είναι να προσφέρει όλη την γκάμα των προϊόντων της σε όλες τις χώρες. Η Ikea πειραματίζεται επίσης με νέες μορφές καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v