Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alitalia: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για λύση

Εκπρόσωποι της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της γερμανικής Lufthansa, ωστόσο η Alitalia χαρακτηρίζει "αβάσιμα" τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας.

Alitalia: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για λύση
Η Alitalia γνωστοποίησε χθες πως εκπρόσωποί της συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Deutsche Lufthansa, στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων με όλες τις πλευρές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας.

Ωστόσο, τόνισε πως τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον τύπο που ανέφεραν λεπτομέρειες συμφωνίας με την Lufthansa, είναι «αβάσιμα», χωρίς όμως να γίνεται πιο συγκεκριμένη.

Τις τελευταίες ημέρες διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η Lufthansa είναι προετοιμασμένη να πληρώσει 250 εκατ. ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της Alitalia καθώς και για το ήμισυ του προσωπικού της.

Η Alitalia, όπως αναφέρει το MarketWatch, δήλωσε πως θα «συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για το μέλλον της εταιρείας», η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τον Μάιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v