Την Παρασκευή στην Κύπρο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ο κ. Ταγιάνι σημειώνει ότι η Κύπρος «πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια για την αλλαγή που πρέπει να επιφέρουμε, για μια Ευρώπη που θα είναι πιο κοντά στους πολίτες της και θα αντιμετωπίζει τις ανησυχίες τους σχετικά με τη μετανάστευση, την απασχόληση και την κλιματική αλλαγή».

Την Παρασκευή στην Κύπρο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

«Η Κύπρος έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, ο οποίος την Παρασκευή θα επισκεφθεί την Κύπρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σε δήλωσή του, την οποία κοινοποίησε απόψε το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Λευκωσία, ο κ. Ταγιάνι σημειώνει ότι η Κύπρος από την ένταξή της στην ΕΕ το 2004 «πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια για την αλλαγή που πρέπει να επιφέρουμε, για μια Ευρώπη που θα είναι πιο κοντά στους πολίτες της και θα αντιμετωπίζει τις ανησυχίες τους σχετικά με τη μετανάστευση, την απασχόληση και την κλιματική αλλαγή».

Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δηλώνει, «στέκεται δίπλα στην Κύπρο και τους πολίτες της στην προσπάθεια επίτευξης λύσης για επανένωση σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές στις οποίες εδράζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση». Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Σώματος.

Επίσης, ο κ. Ταγιάνι θα συμμετάσχει σε συζήτηση με Κύπριους νέους σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus