Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τίλερσον: Ισχύουν οι κυρώσεις μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία

Οι κυρώσεις που σχετίζονται με την Κριμαία θα παραμείνουν σε ισχύ, μέχρι να επιστρέψει η Ρωσία τον πλήρη έλεγχο της χερσονήσου στην Ουκρανία» ανέφερε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Να εκπληρώσει τις συμφωνίες του Μινσκ, σημείωσε.

Τίλερσον: Ισχύουν οι κυρώσεις μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Μόσχας θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Ρεξ Τίλερσον, μιλώντας μπροστά στον Ρώσο ομόλογό του, σε συνέδριο ασφαλείας στη Βιέννη.

«Ποτέ δεν θα δεχτούμε την κατοχή της Ρωσίας και την απόπειρα προσάρτησης της Κριμαίας. Οι κυρώσεις που σχετίζονται με την Κριμαία θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να επιστρέψει η Ρωσία τον πλήρη έλεγχο της χερσονήσου στην Ουκρανία» ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters.

«Στην Ανατολική Ουκρανία είμαστε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας για τη διατήρηση κυρώσεων, μέχρι η Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της από την περιοχή Ντονμπάς και να εκπληρώσει τις συμφωνίες του Μινσκ», σημείωσε ο Ρεξ Τίλερσον, αναφερόμενος σε προηγούμενη συμφωνία για την προώθηση της ειρήνης στην Ουκρανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v