Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Οι πιλότοι με έδρα το Δουβλίνο στηρίζουν την απεργιακή κινητοποίηση

Το 95% των πιλότων ψήφισαν υπέρ της πραγματοποίησης απεργίας και κατά της αποδοχής των προτάσεων της εταιρείας για βελτίωση των όρων απασχόλησης.

Ryanair: Οι πιλότοι με έδρα το Δουβλίνο στηρίζουν την απεργιακή κινητοποίηση

Οι πιλότοι της Ryanair με βάση το Δουβλίνο αψήφησαν τις απειλές της διοίκησης και ψήφισαν υπέρ της ανάληψης συλλογικής δράσης, ακολουθώντας τις κινήσεις των υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας σε άλλες χώρες.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το 95% των πιλότων ψήφισαν υπέρ της πραγματοποίησης απεργίας και κατά της αποδοχής των προτάσεων της εταιρείας για βελτίωση των όρων απασχόλησης.

Η ψήφος των πιλότων στο Δουβλίνο ακολουθεί την απόφαση των Ιταλών πιλότων να ανακοινώσουν πως θα προχωρήσουν σε απεργία στις 15 Δεκεμβρίου για τέσσερις ώρες. Οι υπάλληλοι της ιρλανδικής αεροπορικής έχουν οργανώσει τοπικά εργατικά συμβούλια και στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία και την Γερμανία.

Η Ryanair απείλησε την προηγούμενη εβδομάδα τα πληρώματα των αεροσκαφών πως θα αναστείλει τις προαγωγές, θα παγώσει τα αιτήματα για μετατάξεις και θα μεταφέρει αεροσκάφη σε άλλα ιρλανδικά αεροδρόμια αν αποφασίσουν να κηρύξουν απεργία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v