Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η PepsiCo παρήγγειλε 100 ηλεκτρικά φορτηγά από την Tesla

Τα 100 νέα φορτηγά θα συμπληρώσουν τον στόλο των 10.000 φορτηγών που διαθέτει ήδη η εταιρεία και αποτελούν «κλειδί» στο σχέδιο για την μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 20% ως το 2030.

Η PepsiCo παρήγγειλε 100 ηλεκτρικά φορτηγά από την Tesla

Η PepsiCo έχει παραγγείλει 100 από τα νέα ηλεκτρικά φορτηγά της Tesla, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος των καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων, δήλωσε στέλεχος της εταιρείας την Τρίτη.

Η εταιρεία αναψυκτικών έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα με πάνω από 10 εταιρείες που έχουν κάνει κρατήσεις για τα νέα φορτηγά της Tesla, μεταξύ των οποίων η Wal-Mart, η J.B. Hunt Transport Services και η Sysco. Σύμφωνα με το Reuters οι συνολικές παραγγελίες ανέρχονται στα 267 φορτηγά.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η PepsiCo σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα ηλεκτρικά φορτηγά για τη μεταφορά αναψυκτικών και σνακ απευθείας σε εμπόρους λιανικής, σε μια ακτίνα 800 χιλιομέτρων.

Τα 100 νέα φορτηγά θα συμπληρώσουν τον στόλο των 10.000 φορτηγών που διαθέτει ήδη η εταιρεία και αποτελούν «κλειδί» στο σχέδιο για την μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 20% ως το 2030, δήλωσε ο Μάικ Οκόνελ, υπεύθυνος της αλυσίδας εφοδιασμού της PepsiCo στη Βόρεια Αμερική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v