Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Facebook κάνει αλλαγές στη ροή ειδήσεων

Σε post του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στο news feed του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Με τις αλλαγές αυτές, περιμένω ότι οι άνθρωποι θα περνούν λιγότερο χρόνο στο facebook αλλά θα έχει μεγαλύτερη αξία», σημείωσε.

Το Facebook κάνει αλλαγές στη ροή ειδήσεων

Το Facebook ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στη ροή ειδήσεων (news feed) όσον αφορά τις δημοσιεύσεις που θα εμφανίζει, καθώς αυτές θα προέρχονται κυρίως από τα post φίλων και συγγενών και όχι τόσο από επιχειρήσεις, γνωστές μάρκες και μέσα ενημέρωσης. 

Η μεγάλη αλλαγή αναμένεται να οδηγήσει τους ανθρώπους να περνούν λιγότερο χρόνο στο facebook.

Σύμφωνα με το Bloomberg, σε post του χθες, ο CEO Mαρκ Ζούκερμπεργκ ανέφερε ότι η ανατροφοδότηση από την κοινότητα του facebook έδειξε ότι το περιεχόμενο στη ροή ειδήσεων «αφήνει απέξω τις προσωπικές στιγμές που μας οδηγούν να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλον». Ο στόχος είναι το facebook να βοηθήσει τα 2 δισ. μηνιαίους χρήστες του να βρουν περιεχόμενο που θα φέρει μεγαλύτερο νόημα στην κοινωνική αλληλεπίδραση, ανέφερε ο κ. Ζούκερμπεργκ.

«Με τις αλλαγές αυτές, περιμένω ότι οι άνθρωποι θα περνούν λιγότερο χρόνο στο facebook», σημείωσε.

«Αλλά επίσης περιμένω ότι αυτός ο χρόνος θα έχει μεγαλύτερη αξία. Και αν κάνουμε το σωστό, πιστεύω ότι θα είναι καλό για την κοινότητα (του facebook) και τις επιχειρήσεις μακροπρόθεσμα επίσης», κατέληξε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v