Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέα επίπεδα ρεκόρ η μετοχή της Amazon

Η άνοδος της Amazon έλαβε ώθηση από την αύξηση της τιμής-στόχου της μετοχής από αναλυτές της SunTrustRobinson, στα 1.400 δολάρια από 1.270 προηγουμένως.

Σε νέα επίπεδα ρεκόρ η μετοχή της Amazon

Η μετοχή της εταιρείας με έδρα το Σιάτλ σημείωσε άνοδο 2% στα 1.302 δολάρια, με την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας να διαμορφώνεται στα 626 δισ. δολάρια.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η άνοδος της Amazon έλαβε ώθηση από την αύξηση της τιμής-στόχου της μετοχής από αναλυτές της SunTrustRobinson, στα 1.400 δολάρια από 1.270 προηγουμένως.

«Βρίσκουμε την μανιώδη επικέντρωση της διοίκησης στον πελάτη και στην χρήση της καινοτόμας τεχνολογίας για την διατάραξη του εμπορίου, της ψυχαγωγίας και των υπηρεσιών IT, ως ισχυρές διαφοροποιήσεις και βιώσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα» αναφέρει σε έκθεση αναλυτής της Suntrust Robinson.

Τα κέρδη της μετοχής του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου σημειώθηκε εν μέσω ενός ευρύτερου ράλι στο αμερικάνικο χρηματιστήριο που οδήγησε τον S&P 500 σε νέα ιστορικά υψηλά.

Η μετοχή της εταιρείας που ίδρυσε ο Τζεφ Μπέζος ξεπέρασε το όριο των 1.000 δολαρίων για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο. Την προηγούμενη χρονιά η μετοχή έκλεισε με άλμα 55%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v