Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το iPhone 7 Plus ήταν δεύτερο σε πωλήσεις στην Κίνα το 2017

Η μόνη ξένη εταιρεία με έξυπνα τηλέφωνα που μπήκε στη λίστα με τις 10 κορυφαίες σε πωλήσεις συσκευές για την περασμένη χρονιά. Το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο, τα έσοδά της Apple από την κινεζική αγορά είχαν άνοδο κατά 12%, σε ετήσια βάση.

Το iPhone 7 Plus ήταν δεύτερο σε πωλήσεις στην Κίνα το 2017

Η Apple ήταν η μόνη ξένη εταιρεία που είχε μοντέλα της στη λίστα με τα 10 κορυφαία στην Κίνα το 2017. Το iPhone 7 είχε 2,8% των πωλήσεων στη μεγαλύτερη αγορά smartphones παγκοσμίως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Σύμφωνα με το CNBC, το iPhone 7 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016, πήγε καλά το πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ μετά, στο δεύτερο εξάμηνο, επωφελήθηκε από τη μείωση της τιμής στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, το iPhone 7 Plus, με τη μεγάλη οθόνη, ήταν δεύτερο σε πωλήσεις ενώ το μοντέλο με τη μικρή οθόνη ήταν πέμπτο στη λίστα με τις συσκευές που πωλήθηκαν περισσότερο, με μερίδιο στην αγορά 2,4%.

Η Apple αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Κίνα, με τα τελευταία κέρδη να δείχνουν ότι γυρίζει η αγορά. Το τέταρτο οικονομικό της τρίμηνο, τα έσοδά της από την μεγάλη ασιατική αγορά είχαν άνοδο κατά 12% σε ετήσια βάση.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v