Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαρκιόνε (Fiat Chrysler): To μέλλον των αυτοκινήτων είναι ηλεκτρικό

Οι νέες τεχνολογίες της ηλεκτροκίνησης, της αυτόνομης οδήγησης και του διαμοιρασμού θα αλλάξουν τις αποφάσεις των καταναλωτών για την αγορά αυτοκινήτου μέσα στα επόμενα έξι με επτά χρόνια, εκτιμά ο CEO της Fiat Chrysler.

Μαρκιόνε (Fiat Chrysler): To μέλλον των αυτοκινήτων είναι ηλεκτρικό

Oι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν λιγότερο από μια δεκαετία για να αναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους, εν μέσω μια σεισμικής μεταβολής στο πως κινούνται, οδηγούνται και αγοράζονται τα αυτοκίνητα, προειδοποίησε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ο CEO της Fiat Chrysler, Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Οι νέες τεχνολογίες της ηλεκτροκίνησης, της αυτόνομης οδήγησης και του διαμοιρασμού θα αλλάξουν τις αποφάσεις των καταναλωτών για την αγορά αυτοκινήτου μέσα στα επόμενα έξι με επτά χρόνια, σημείωσε ο κ. Μαρκιόνε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες, στις μάρκες ποιότητας που θα διατηρήσουν το πρεστίζ τους και στις υπόλοιπες που θα δυσκολευτούν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό από εταιρείες όπως η Tesla.

O κ. Mαρκιόνε αναμένει πως σε μια δεκαετία θα έχει καθιερωθεί η ευρεία χρήση αυτοκινήτων με αυτονομία επιπέδου 4, τα οποία θα είναι σε θέση να κινούνται χωρίς οδηγό σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v