Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ferrari σχεδιάζει την παραγωγή ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου

Αν πρέπει να κατασκευαστεί ένα ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, τότε η Ferrari θα είναι η πρώτη που θα το κάνει, δήλωσε ο CEO της ιταλικής φίρμας στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ.

Η Ferrari σχεδιάζει την παραγωγή ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου

Η Ferrari θα κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο για να ανταγωνιστεί την Tesla, ανακοίνωσε ο CEO της Fiat Chrysler, Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Η ιστορική ιταλική εταιρεία, η οποία διαχωρίστηκε από την Fiat Chrysler, επιχειρεί να διευρύνει την γκάμα των μοντέλων της.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο κ. Μαρκιόνε, ο οποίος είναι επικεφαλής και των δύο εταιρειών, σημείωσε ακόμα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρότι πως η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο SUV στο τέλος του 2019 ή το 2020.

«Αν πρέπει να κατασκευαστεί ένα ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, τότε η Ferrari θα είναι η πρώτη που θα το κάνει» σημείωσε ο κ. Μαρκιόνε. Το SUV θα είναι «το γρηγορότερο SUV στην αγορά» πρόσθεσε.

«Το κάνουμε γιατί πρέπει να το κάνουμε» επισήμανε ο ίδιος. Αν και πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ακόμα, ο ίδιος σημείωσε πως το νέο πλάνο που θα παρουσιάσει η Ferrari το Μάρτιο θα περιλαμβάνει και υβριδικά αυτοκίνητα, οπότε το «να πάμε από εκεί σε ένα ηλεκτρικό είναι εύκολο», υπογράμμισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v