Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξανάνοιξε το αεροδρόμιο City στο Λονδίνο

Η βόμβα ζυγίζει 500 κιλά, ανέφερε στο twitter ο υπουργός άμυνας, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις απομακρύνουν περίπου 60 βόμβες τον χρόνο. Το αεροδρόμιο City είχε πέρυσι μόλις 4,5 εκατ. επιβάτες σε σχέση με τα 78 εκατ. που είχε το Heathrow.

Ξανάνοιξε το αεροδρόμιο City στο Λονδίνο

Tο αεροδρόμιο City στο Λονδίνο ξανάνοιξε σήμερα, αποκαθιστώντας τις πτήσεις, μετά από την απομάκρυνση βόμβας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο η οποία ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι υπηρεσίες είχαν διακοπεί όλη μέρα χθες και η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 μέτρων.

«Η βόμβα απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το Βασιλικό Ναυτικό και τη Μητροπολιτική Αστυνομίας», σημείωσε ο Robert Sinclair, διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου. «Ως αποτέλεσμα, η ζώνη αποκλεισμού έχει αρθεί και το αεροδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά».

Η βόμβα ζυγίζει 500 κιλά, ανέφερε στο twitter ο υπουργός άμυνας, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις απομακρύνουν περίπου 60 βόμβες τον χρόνο.

Το αεροδρόμιο City είχε πέρυσι μόλις 4,5 εκατ. επιβάτες σε σχέση με τα 78 εκατ. που είχε το βασικό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Heathrow.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v