Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεντρική Τράπεζα Πολωνίας: Καμπάνια με σταρ του youtube

Ο Marcin Dubiel έχει σχεδόν 1 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του στο Youtube και είναι ο βασικός πρωταγωνιστής του πεντάλεπτου βίντεο, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την κεντρική τράπεζα της Πολωνίας.

Κεντρική Τράπεζα Πολωνίας: Καμπάνια με σταρ του youtube

H πολωνική κεντρική τράπεζα πλήρωσε σταρ του youtube για να παίξει σε ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τους κινδύνους της επένδυσης σε ψηφιακά νομίσματα.

Η κεντρική τράπεζα είπε στο CNBC ότι έδωσε 26.764 δολάρια (91.221 ζλότι) στο gamellon, ένα δίκτυο που συνεργάζεται με το youtube και στο οποίο συμμετέχουν πολύ γνωστοί μπλόγκερ.

Ο Marcin Dubiel, που έχει σχεδόν 1 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του στο Youtube, δημοσίευσε βίντεο με τίτλο Stracilem Wszystkie Pieniadze?! («έχασα όλα μου τα λεφτά»). Παρουσιάζει έναν χαρακτήρα που αγοράζει ψεύτικο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο καταρρέει.

Τον Δεκέμβριο η κεντρική τράπεζα της Πολωνίας ξεκίνησε καμπάνια με τίτλο «προσοχή στα κρυπτονομίσματα», παρουσιάζοντας τους κινδύνους, από απάτες μέχρι την υψηλή μεταβλητότητα.

Η τράπεζα πάντως «δεν είναι αντίθετη με την τεχνολογία blockchain και την εφαρμογή της, αλλά η χρήση αυτής στις οικονομικές αγορές πρέπει να είναι ασφαλής και δοκιμασμένη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v