Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dorsey (twitter): Το bitcoin θα είναι το ενιαίο παγκόσμιο κρυπτονόμισμα

Ο διευθύνων σύμβουλος του twitter και του square προσχώρησε πρόσφατα σε κοινοπραξία επενδυτών που επένδυσε 2,5 εκατ. δολάρια σε start-up, η οποία εργάζεται για τη βελτίωση του κρυπτονομίσματος στην ταχύτητα των αγορών και το κόστος.

Dorsey (twitter): Το bitcoin θα είναι το ενιαίο παγκόσμιο κρυπτονόμισμα

To Bitcoin θα είναι το μοναδικό κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, προβλέπει ο συνιδρυτής και CEO του Twitter και του Square, Jack Dorsey, μιλώντας στους Times του Λονδίνου.

Οπως είπε, θα ξεπεράσει σε σπουδαιότητα ακόμη και το δολάριο, καθώς θα είναι το ενιαίο ψηφιακό νόμισμα στο ίντερνετ μέσα σε μία δεκαετία και θα χρησιμοποιείται για να αγοράσει κανείς καθημερινά προϊόντα, όπως είναι ο καφές.

Ο Dorsey είναι ήδη υποστηρικτής της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Ο επιχειρηματίας της Σίλικον Βάλεϋ προσχώρησε πρόσφατα σε μία κοινοπραξία επενδυτών που επένδυσε 2,5 εκατ. δολάρια στη Lightning Labs, μια start-up επιχείρηση, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Στόχος της τελευταίας είναι να αυξήσει την ταχύτητα των συναλλαγών κατά την αγορά και ταυτόχρονα να μειώσει το κόστος.

Η αξία του bitcoin έχει μεταβληθεί αρκετά από τις αρχές της χρονιάς, χάνοντας περισσότερο από 40% λόγω ανησυχιών για ρύθμιση, οι οποίες οδήγησαν τις τιμές ακόμη και πιο κάτω από τις 7.000 δολάρια τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MarketWatch, κάποια πιο ευχάριστα νέα από τους οικονομικούς οργανισμούς έφεραν κέρδη και το ψηφιακό νόμισμα λίγο παραπάνω από τις 9.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v