Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέι, Tραμπ, Μακρόν, ζητούν απάντηση στις επιθέσεις με χημικά στη Συρία

Η Μέι, η οποία πραγματοποίησε σήμερα ξεχωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες με τους δύο ηγέτες, συμφώνησε ότι οι αναφορές για μια χημική επίθεση στη Συρία είναι «εντελώς αξιοκατάκριτες».

Μέι, Tραμπ, Μακρόν, ζητούν απάντηση στις επιθέσεις με χημικά στη Συρία
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συμφώνησε σήμερα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ότι η διεθνής κοινότητα χρειάζεται να απαντήσει στις αναφορές για μια επίθεση χημικών όπλων στη Συρία, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η Μέι, η οποία πραγματοποίησε σήμερα ξεχωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες με τους δύο ηγέτες, συμφώνησε ότι οι αναφορές για μια χημική επίθεση στη Συρία είναι «εντελώς αξιοκατάκριτες» και αν επιβεβαιωθούν θα συνιστούν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία της σοκαριστικής βαρβαρότητας που επιδεικνύει το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Συμφώνησαν ότι η διεθνής κοινότητα χρειάζεται να απαντήσει για να διατηρήσει την απαγόρευση χρήσης χημικών όπλων παγκοσμίως», δήλωσε μια εκπρόσωπος του γραφείου της Μέι, μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της πρωθυπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v