Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sky: Δυνατά αποτελέσματα και νέοι συνδρομητές το Q1

«Ήταν ένα καλό τρίμηνο», δήλωσε ο CEO του τηλεοπτικού δικτύου, Jeremy Darroch και πρόσθεσε ότι «η επιχείρηση είναι σε καλή φόρμα». Μέχρι τις 13 Ιουνίου η απόφαση για την εξαγορά από τη Fox. Επισημοποιείται και η πρόταση της Comcast.

Sky: Δυνατά αποτελέσματα και νέοι συνδρομητές το Q1

Ακόμη ένα σετ ισχυρών αποτελεσμάτων τριμήνου, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky. Πρόσθεσε 38.000 νέους πελάτες ενώ τα συγκρίσιμα έσοδα ενισχύθηκαν 5%, φτάνοντας στα 10,1 δισ. στερλίνες (14,4 δισ. δολάρια), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο και μεταδίδει το Bloomberg.

«Ήταν ένα καλό τρίμηνο για το Sky», δήλωσε ο CEO, Jeremy Darroch . «Η επιχείρηση είναι σε καλή φόρμα και παραμένουμε στην πορεία μας για όλη τη χρονιά».

Η Fox του Rupert Murdoch είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από την απόφαση για την τύχη της εξαγοράς ύψους 11,7 δισ. στερλινών του Sky, καθώς η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να αποφανθεί μέχρι τις 13 Ιουνίου. 

Η Comcast που έχει υποβάλει ανταγωνιστική προσφορά για το Sky με 16% premium στην προσφορά της Fox, αναμένεται να την επισημοποιήσεις σύντομα, δίνοντας σήμα για τον διαγωνισμό προσφορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v