Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JPMorgan: Το 75% των υπέρ-πλουσίων προβλέπει ύφεση στις ΗΠΑ

Οι εκτιμήσεις προκαλούν έκπληξη σε κάποιους, βλέποντας τη δυνατή ανάπτυξη της οικονομίας, τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα και το χαμηλό ποσοστό ανεργίας. Το 50% περιμένει να ξεκινήσει το 2020.

JPMorgan: Το 75% των υπέρ-πλουσίων προβλέπει ύφεση στις ΗΠΑ

Το 75% των επενδυτών με υψηλή καθαρή θέση προβλέπουν ότι οι ΗΠΑ θα «χτυπηθούν» από ύφεση μέχρι το 2020, σύμφωνα με έρευνα της JPMorgan.

Από αυτούς που αναμένουν τον… κατήφορο, το ένα πέμπτο – 21% - πιστεύει ότι θα ξεκινήσει το 2019, ενώ 50% περιμένουν την επόμενη ύφεση να αρχίσει το 2020.

Το Βαρόμετρο της JPMorgan που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, έκανε έρευνα σε περισσότερους από 700 διεθνείς πελάτες, από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Ως  ιδιώτες υψηλής καθαρής θέσης (Ultra-High Net Worth Individuals) θεωρείται οποιοσδήποτε με περισσότερο από 30 εκατ. δολάρια σε ρευστά χρηματοπιστωτικά περιουσιακά στοιχεία, ενώ η υψηλή καθαρή αξία ορίζεται ως η κατοχή άνω του 1 εκατ. δολαρίων.

Οι προβλέψεις, σύμφωνα με το CNBC, προκαλούν έκπληξη σε κάποιους, βλέποντας τη δυνατή ανάπτυξη των ΗΠΑ, τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα και το χαμηλό ποσοστό ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v