Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 75% για τα κρυπτονομίσματα τον Απρίλιο

Το Bitcoin ενισχύεται 4% με τον όγκο των συναλλαγών να έχει ξεπεράσει τα 2 δισ. δολάρια στα 10 μεγαλύτερα ανταλλακτήρια τις τελευταίες 24 ώρες. Ωστόσο, τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα παραμένουν 40% χαμηλότερα, από τις αρχές Ιανουαρίου.

Ράλι 75% για τα κρυπτονομίσματα τον Απρίλιο

Ενισχύονται τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα, επεκτείνοντας την... ανηφόρα του Απριλίου, στην τέταρτη εβδομάδα ανόδου, κατευθύνοντας τη μηνιαία αύξηση στο περίπου 75%.

Τα Ethereum, Ripple και Bitcoin οδηγούν την κίνηση, σύμφωνα με τις τιμές του Bloomberg και του Coinmarketcap.com.

Το Bitcoin ενισχύεται 4% με τον όγκο των συναλλαγών να έχει ξεπεράσει τα 2 δισ. δολάρια στα 10 μεγαλύτερα ανταλλακτήρια τις τελευταίες 24 ώρες. Βρίσκεται στα 9.286 δολάρια (7.606 ευρώ).


Τα ψηφιακά νομίσματα σημειώνουν άνοδο τον Απρίλιο, ενώ την ίδια ώρα, όπως σημειώνει το Bloomberg, οι παγκόσμιες αγορές μετοχών και ομολόγων αγωνίζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι επενδυτές στα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία ήρθαν αντιμέτωποι με το αφήγημα της εμπορικής διαμάχης ΗΠΑ και Κίνας καθώς και με τις εντάσεις μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας.  

Ακόμη όμως και με την άνοδο κατά 74% τον Απρίλιο, τα 10 πιο δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα μαζί - σαν ομάδα - τελούν υπό διαπραγμάτευση 40% χαμηλότερα από τα ρεκόρ που είχαν στις αρχές Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v