Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nomura: Πλήγμα 270 εκατ. δολάρια στα κέρδη του δ΄ τρίμηνου

Η επιβάρυνση αντισταθμίζει την ισχυρή έναρξη χρονιάς στον τομέα της χονδρικής, του οποίου τα καθαρά έσοδα ενισχύθηκαν κατά 24% σε ετήσια βάση. Η άνοδος αντανακλά την επίπτωση από την επιστροφή της μεταβλητότητας στις αγορές.

Nomura: Πλήγμα 270 εκατ. δολάρια στα κέρδη του δ΄ τρίμηνου

Σημαντική υποχώρηση σημείωσαν τα κέρδη της Nomura το τέταρτο τρίμηνο καθώς η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα της Ιαπωνίας κράτησε 30 δισ. γεν (270 εκατ. δολάρια) με σκοπό να καλύψει νομικά κόστη για ζητήματα που προέκυψαν στις ΗΠΑ πριν από μία δεκαετία και περισσότερο.

Το γεγονός, σύμφωνα με τους Financial Times, οδήγησε τα καθαρά κέρδη για το τέταρτο τρίμηνο - που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο - σε υποχώρηση, στα 22,7 δισ. γεν, 63% χαμηλότερα από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η επιβάρυνση αντισταθμίζει την ισχυρή έναρξη χρονιάς στον τομέα της χονδρικής, του οποίου τα καθαρά έσοδα ενισχύθηκαν κατά 24% σε ετήσια βάση. Η άνοδος αντανακλά την επίπτωση της μεταβλητότητας, η οποία επέστρεψε στις χρηματοπιστωτικές αγορές, μετά από μία περίοδο απουσίας της και χαμηλότερου όγκου στο trading.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v