Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό δύο μηνών «προσγειώνεται» το bitcoin

Το Σαββατοκύριακο έχασε περίπου 10% της αξίας του, ύστερα από τα νέα για επίθεση στο ανταλλακτήριο Coinrail της Ν. Κορέας, αν και το ίδιο το νόμισμα δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που εκλάπησαν. Απώλειες και στα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα.

Σε χαμηλό δύο μηνών «προσγειώνεται» το bitcoin

Επεκτείνει τις απώλειες του το Bitcoin σήμερα, μετά την πτώση του Σαββατοκύριακου και αφότου ανταλλακτήριο στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι δέχθηκε επίθεση. Και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα είναι αποδυναμωμένα.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως έφτασε στα 6.455 δολάρια, στο πιο χαμηλό σημείο από τον Απρίλιο, προτού ενισχυθεί τα τελευταία λεπτά, στα 6.570.

Το Σαββατοκύριακο έχασε περίπου 10% της αξίας του, ύστερα από τα νέα ότι το Coinrail στη Νότια Κορέα είχε δεχθεί επίθεση από χάκερς, αν και το ίδιο το νόμισμα δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που εκλάπησαν.

Τις τελευταίες 24 ώρες κατρακυλάει άνω του 4%, σύμφωνα με το CoinMarketCap, ενώ μέχρι στιγμής φέτος είναι 50% χαμηλότερα.

Το ethereum, δεύτερο μεγαλύτερο παγκοσμίως όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση, χάνει 6%, φτάνοντας στα 499 δολάρια. Απώλειες 6% και για το ripple, που καταλήγει στα 56 σεντς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v